top of page

Si pjese e Kongresit te dyte nderkombetar "Prishtina Dental Weekend", organizohet edhe Panairi i produkteve dhe Paisjeve Dentare me date 05 dhe 06 Maj. Per here te pare ky panair organizohet se bashku me Kongresin ne hapesiren me te madhe dhe me moderne ne Klan Arena!


Sponzoret e interesuar per te marre pjese kontaktoni: 
048 377 796


Vendet jane te limituara!

bottom of page